Website bouwen?

Een website bouwen is tegenwoordig relatief eenvoudig met de CMS-systemen van tegenwoordig. Je installeert een CMS naar keuze, je koopt een thema, vult de website de met content. Klaar denk je dan, je website is gebouwd.

Helaas is dit niet zo makkelijk als dat je denkt, één van de meest onderschatte kindjes van het internet zijn het onderhoud, de (HTML) structuur van de website en vooral het wijzigen van een design, aangezien het ingekochte thema nooit precies doet wat jij voor ogen hebt.

Wij helpen je graag bij dit traject, het kan zo maar zijn dat je al een design hebt en dit design graag gebouwd ziet worden tot een mooie website die helemaal naar wens werkt. Wij implementeren jouw gekozen design of helpen jou met het ontwerpen van een modern design. Doordat wij elke website met behulp van het juiste CMS op maat voor je bouwen, zorgt dit ervoor dat elke wens die er is, vanaf het begin af aan wordt meegenomen in de bouw. Soms kan het zijn dat je budget niet toereikend is, of dat je denkt, zodra er meer omzet is, investeer ik opnieuw in de website. Ook dit is geen probleem, de website hoeft niet opnieuw gebouwd te worden, neem met het juiste CMS pakken we gewoon andere LEGO steentjes erbij en we breiden je bestaande website uit met nieuwe functionaliteiten. Hierdoor heb je verspreide investering en toch de luxe dat je niet steeds opnieuw hoeft te beginnen met het vullen van je site, of opnieuw de opstartkosten van het CMS hoeft te betalen.

Breda

Wij voeren onze werkzaamheden uit vanaf Breda, maar soms is het misschien fijn om fysiek samen te werken, of ideeën uit te wisselen. Dit kan dan mooi in het hartje van Breda, wat heel goed te bereiken is per openbaar vervoer, of met een parkeerplek in de buurt. Sommige mensen laten ons de website bouwen vanuit Breda, terwijl ze zelf op afstand meekijken op een afgeschermde ontwikkel omgeving.

Wil je graag een website laten bouwen of heb je andere vragen?