Drupal is de jaguar onder de beheersystemen

Dit was een reactie van een bekend persoon tegen mijn klant. Mijn klant vertelde dat de nieuwe website in Drupal is gebouwd. De reactie die ze kreeg, kwam van een ervaren web developer af. Waarom zijn wij bij D1m5n zo “Drupal-minded”? Wij hebben al meer dan 8 jaar ervaring met diverse CMS systemen, maar Drupal blijft onze favoriet voor websites.

Drupal in een notendop

Drupal is een hele grote LEGO bak. Het voordeel van Drupal is dat je begint met een kleine basis die met behulp van nieuwe LEGO stenen uitgebouwd kan worden tot een grote website. Er zijn diverse extensies beschikbaar voor Drupal en elke extensie is een LEGO blok. Hoe fijn is het dus als je een kleine wens hebt, maar na een jaar denkt: “Had ik toch maar gekozen voor een extra functionaliteit.” Opnieuw beginnen hoeft dus niet bij Drupal, we breidden het systeem gewoon voor je uit.

Drupal ingewikkeld?

Drupal kan best ingewikkeld zijn en overweldigend als je nieuw bent in de CMS-wereld. Wij bij D1m5n zorgen ervoor dat je als eindgebruiker er geen last van hebt. Alle gegevens, alle invoervelden en andere overbluffende knoppen tonen wij gewoon niet. Je behoudt zonder dat er iets verkeerd kan gaan je huisstijl je website, zonder dat je per ongeluk op een verkeerd knopje kan drukken.

Drupal specialist in Breda gezocht?