Webdesign

Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vroeger pakte men de gouden gids als ze iets nodig hebben, maar tegenwoordig “Googlen” we het eventjes. Veel bedrijven spelen op deze markt in met een website. De moderne wereld kan niet meer zonder website. Bij een goede website hoort natuurlijk een “WebDesign”. De eisen om vertrouwen uit te stralen zijn van belang tegenwoordig op het internet. Indien de bezoekers geen mobielvriendelijk webdesign zien, niet de juiste afbeeldingen en woorden ziet, zijn ze al weg, zonder te weten dat jouw bedrijf misschien wel de oplossing is voor de vraagstelling die ze hebben. Het is dus cruciaal om een goed webdesign te hebben en daarmee aan de verwachting van je bezoeker te voldoen.

Onderdeel van een webdesign is “responsive”. Een “mobile first” webdesign zorgt ervoor dat de website mobiel vriendelijk is en bijvoorbeeld rekening houdt met de belangrijke elementen die bovenaan komen te staan bij een website, hierdoor is een bezoeker misschien wel eerder getriggerd om door te lezen. Bij een webdesign dient hier dus rekening mee gehouden te worden, dat een website er anders uitziet op een telefoon, tablet, laptop of desktop computer.

Breda

Het internet is wereldwijd en er zijn honderden bedrijven die websites maken binnen Nederland. Toch is het altijd fijn om een partner in je eigen regio te hebben. Wij zijn gevestigd in de parel van het zuiden genaamd Breda. Wat is er mooier dan de locals die de locals helpen. Hier in Breda zitten genoeg grote bedrijven die een website voor je willen maken, maar op het moment dat je budget aan de kleine kant is, zijn deze bedrijven misschien te groot, te duur en te log voor je. Als kleine ondernemer vind je het misschien daarom ook prettiger om 1 op 1 te praten met een andere kleine ondernemer die je kan helpen met een modern webdesign.

Design nodig of interesse in een nieuwe website?