Online winkelen is niet meer weg te denken uit de huidige wereld. Magento is de software voor webshops. Doordat het open source is het licentie-vrij en kostenloos te gebruiken. Sinds Magento 2 is de community betrokken bij de ontwikkeling van deze software, hierdoor wordt ingespeeld op de betrokkenheid van alle programmeurs over de hele wereld. Deze betrokkenheid zorgt ook weer voor het sneller verwerken van eventuele bugs.

Magento specialist in hart en nieren

Sinds 2010 ontwikkelen wij webshops met Magento met veel plezier. Tientallen webshops zijn er gebouwd, veel in samenwerking met Solswebdesign. Of het nu een Magento 1 of een Magento 2 installatie is, voor beide versies draaien we onze handen niet om.

Een van de grootste complimenten die we hebben gekregen was de volgende vraag: "Hoe hebben jullie het voor elkaar gekregen om een drukwerk webshop binnen Magento te bouwen?". Een bedrijf heeft geprobeerd om met 3 fulltime Magento programmeurs dit te realiseren en heeft het helaas niet voor elkaar gekregen. Solswebdesign en D1m5n samen hebben met 12 uur per week binnen 3 maanden een volledige drukwerk webshop gebouwd, die tot op de dag van vandaag succesvol is.

Magento specialist in Breda gezocht?